Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

„Milsami” înaintează cu paşi de campion spre trofeul DN

31 oct. 2016,, 12:00   Sport
3556 1
«Милсами» идёт чемпионской поступью к трофею в НД
Foto: facebook.com

Clubul orheian „Milsami” continuă să deţină poziţia de lider în Divizia Naţională (DN) a Campionatului de Fotbal al Moldovei.


În meciul turului 13, care a avut loc în weekend, fotbaliştii echipei „Milsami” au dispus de cei de la „Zimbru” şi au menţinut decalajul de patru puncte faţă de „Sheriff”, comunică NOI.md.

Rezultatul confruntării dintre „Milsami” şi „Zimbru” s-a definit cu cîteva minute înainte de finalul întîlnirii. După cum au recunoscut fotbaliştii şi antrenorii, nu a fost posibilă o dispută mai eficientă şi spectaculoasă din cauza vîntului puternic, care a împiedicat realizarea şuturilor de la distanţă mare. Oricum, Nicolai Zeniko, stranierul belorus de la „Milsami”, chiar şi în aceste condiţii meteo a reuşit să realizeze mingea pasată de colegul de echipă Alexandr Antoniuc şi, cu cîteva minute pînă la fluierul final, să marcheze un gol în poarta apărată de portarul Denis Rusu de la „Zimbru”.

„Sheriff” a stopat seria perdantă, care a durat două meciuri, şi în disputa turului 13 al DN a zdrobit “Dinamo-Auto”, Bender. Toate trei goluri în poarta oaspeţilor le-au marcat stranierii clubului “Sheriff”. Mijlocașul croat Josip Brozović a deschis scorul în minutul 13, brazilianul Ricardinho a înmulţit avantajul în minutul 34. Rezultatul final l-a stabilit în minutul 70 elveţianul de origine sîrbă Daniel Subotic, decepţionîndu-i a treia oară pe suporterii echipei “Dinamo-Auto”.

Clubul bălţean “Zarea” a jucat la Hînceşti la egalitate cu echipa locală “Petrocub”. Totodată, discipolii lui Vlad Goian au ripostat de două ori. Jucătorul din “Petrocub” Alexandru Onică a egalat scorul în minutul 83. Echipele au mai marcat cîte un gol după expirarea timpului regulamentar. În primul minut al timpului compensat s-a distins fundaşul gazdelor Vladislav Slivka, peste trei minute scorul a devenit 2:2, graţie şutului eficient al lui Andrei Novicov.

În celelalte meciuri clubul “Speranţa” a dispus la Nisporeni de “Ungheni” cu scorul de 3:0, iar echipa “Academia” din capitală a dispus pe teren propriu cu avantaj minim de “Saxan”.

Meciurile următorului tur al DN la fotbal, al 14-lea, vor avea loc pe 4, 5 şi 9 noiembrie. În meciul central “Dacia” va găzdui pe stadionul de la Speia liderul clasamentului – “Milsami”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?