Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Iurie Leanca: Am votat pentru ceea ce am admirat mereu

30 oct. 2016,, 11:57   Politică
2358 6

Foto: agora.md

Candidatul PPEM la funcția de președinte, Iurie Leancă, a îndemnat azi cetățenii care cred că viitorul Moldovei poate fi asigurat doar în cadrul Europei să iasă la vot. Acesta s-a adresat în special tinerilor, cu mesajul că azi se decide viitorul lor.


„Timp de 25 de ani, mereu am ezitat, mereu am ales între Est și Vest, mereu am tot avut abordări aduse de unele forțe manipulatorii, care alimentau o nostalgie, iată și de data aceasta pericolul este din nou să schimbăm vectorul și să ne reorientăm spre est. Dacă și de data asta mai greșim, iarăși va veni o situație de haos, de incertitudine, de lipsă totală de înțelegere”, a declarat Iurie Leancă, întrebat ce îi lipsește Repubicii Moldova în acest moment.

Acesta a venit cu un apel către toți cetățenii Republicii Moldova de pretutindeni: „Toți cei care cred că viitorul Moldovei poate fi asigurat doar în cadrul Europei - să iasă la vot, și în mod special față de tineri: „Se decide azi viitorul Dvs. în mod special, al tinerilor”. Veți avea o țară unde veți găsi locuri de muncă, unde veți găsi confortul necesar, pentru Dvs., pentru familia Dvs. sau veți fi nevoiți să plecați în afara țării”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?