X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Cine este noul preşedinte al ABE în Moldova?

24 oct. 2016,, 14:01   Business
3798 2
Кто стал новым президентом EBA в Молдове?
Foto: noi.md

În funcţia de nou Președinte al Asociației Businessului European (ABE) în Moldova a fost ales Thomas Moser, directorul general al Danube Logistics SRL, investitorul general și operatorul Portului Internațional Liber Giurgiulești, comunică NOI.md.


El a fost ales în această funcţie în cadrul adunării generale a ABE. Thomas Moser o succede pe Silvia Radu, care a ocupat acest post de la fondarea Asociației Businessului European în 2011.

Scopul Asociației Businessului European este de a promova afacerile între Moldova și Uniunea Europeană, de a spori capacitățile companiilor membre prin intermediul atelierelor practice, experienței internaționale și a altor servicii de sprijin, și de a conlucra constructiv cu guvernul, precum și cu alte autorități publice, pentru îmbunătățirea climatului de afaceri în Moldova.

De la fondarea Asociației Businessului European în 2011, aceasta a devenit una dintre cele mai proeminente asociații de business din Moldova. Majoritatea celor peste 50 membri reprezintă companii europene care investesc în Moldova și companii moldovenești care desfășoară comerț cu Uniunea Europeană.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?