X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Moldova şi Ucraina își vor consolida cooperarea în combaterea corupţiei

15 oct. 2016,, 10:00   Societate
2766 4

Молдова и Украина объединяют усилия в борьбе с коррупцией
Foto: publika.md

Poliţia de frontieră a Moldovei şi Ucrainei intenţionează să-şi consolideze cooperarea în combaterea fenomenului corupţiei – o componentă determinantă în contrabanda cu produse spirtoase la frontiera cu Ucraina, îndeosebi cele transportate în cantităţi industriale.


La Chişinău a avut loc întrevederea poliţiştilor de frontieră din cadrul Direcţiei inspecţie efectiv cu reprezentanţii Securităţii interne a Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei. Părţile au confirmat necesitatea realizării unei analize permanente a cauzelor şi condiţiilor ce favorizează ilegalităţile la frontiera moldo-ucraineană, efectuarea operativă a schimbului de date şi promovarea unui spirit de integritate în rîndul angajaţilor autorităţilor de frontieră.

Totodată, cele două delegaţii au convenit asupra efectuării unor operaţiuni comune de anihilare a grupărilor infracţionale, specializate în contrabanda cu alcool etilic, în care sînt implicaţi funcţionari publici şi reprezentanţi ai instituţiilor de frontieră din ambele state.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?