X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Un bărbat de 71 de ani și-a luat de mireasă o bătrînică de 114 ani

11 oct. 2016,, 14:40   Externe
2424 0

71-летний китаец больше года добивался руки 114-летней женщины
Foto: obozrevatel.com

Dragostea nu are vîrstă! O demonstrează un cuplu din nord-vestul Chinei, care și-a jurat dragoste veșnică la o vîrstă destul de înaintată.


Mirele are 71 de ani, iar mireasa nu mai puțin de 114 ani.

Zheng, în vîrstă de 71 de ani, susține că s-a îndrăgostit la prima vedere de Zhang Shuying, femeia care are cu 43 de ani mai mult decît el. La cei 114 ani ai săi, femeia a aaceptat cu greu avansurile bărbatului. Mai precis, ea a fost curată timp de un an, la azilul de bătrîni unde cei doi locuiesc, dar și unde s-au cunoscut.

Bărbatul a povestit că a fost atras de bunătatea femeii, însă refuzul ei nu l-a convins, așa că a insistat pînă cînd aceasta a cedat. De partea cealaltă, Zhang a mărturisit că nu voia să înceapă o relație serioasă la o vîrstă așa înaintată, relateză Mirror.co.uk.

Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit acum, într-o ceremonie la care au luat parte și asistentele azilului la care aceștia sînt internați.

“Sînt sărac, iar un accident de tren mi-a rupt ambele picioare cînd aveam 20 de ani. Nu am visat niciodată că voi trăi o zi așa fericită”, a povestit mirele în vîrstă de 71 de ani.

Bărbatul susține că și-a dorit întotdeauna o parteneră, iar acum viața lui este completă. În plus, el a promis să aibă grijă de soția cît timp va putea să facă acest lucru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?