X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

La locul de muncă al lui Chirtoacă apar fisuri (FOTO)

5 oct. 2016,, 14:05   Capitala
4596 3
Место работы Киртоакэ трещит по швам (ФОТО)
Foto: realitatea.md

Din clădirea Primăriei municipiului Chișinău s-a mai desprins o bucată. Incidentul a fost surprins de martorii care treceau pe lîngă locul de muncă al primarului general, Dorin Chirtoacă, relatează NOI.md.


Fisura de sub ceasul de pe turnul clădirii Primăriei Chișinău s-a extins. Potrivit unor martori, bucata de ciment s-a desprins în ochii lor și abia era mai să cadă la pămînt. Risipirea a avut loc în momentul în care în clădirea Primăriei intrău o mulțime de oameni, inclusiv angajații ei. Potrivit unor date preliminare, nimeni nu a avut de suferit.



Crăpătura de sub ceas a apărut la finele lunii septembrie. De atunci Chirtoacă nu a avut grijă să astupe gaura și nici nu a anunțat cauza desprinderii bucății de clădire.

Clădirea Primăriei Municipiului Chișinău este un monument de arhitectură și istorie. Edificiul a fost construit în anul 1901, însă în 1941 a fost aruncat în aer. Clădirea a fost restaurată în 1946-1948, iar de acest lucru s-a ocupat arhitectul Robert Kurtz. În anul 1951 edificiul a fost redat în folosință.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?