Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Schimb de replici între Lupu și Dodon

5 oct. 2016,, 13:20   Politică
7357 13

Foto: independent.md

Liderul PSRM, Igor Dodon, l-a invitat pe cel al PD, Marian Lupu, la o dezbatere publică în care să fie discutate cele mai importante probleme, notează NOI.md.

Invitația a fost făcută după ce președintele democraților a declarat că Dodon este dușmanul viitorului european al Republicii Moldova.

„Eu am un singur contracandidat real în aceste alegeri, Igor Dodon. Și un singur program, pe care trebuie să-l contracarez, proiectul politic de schimbare a cursului proeuropean al Republicii Moldova și de federalizare a țării, pentru care a fost angajat Dodon. El, de fapt, este inamicul tuturor patrioților moldoveni, este dușmanul viitorului european al țării”, a menționat Lupu într-un interviu pentru IPN.

„Da, eu sînt principalul dușman al lor. Se pare că Marian Ilici trăiește pe altă planetă: să mai discute cu oamenii să vadă ce se întîmplă în țară. Eu public te invit să discutăm într-o dezbatere electorală, sper să nu fugi. Atunci cînd în Parlament votai pentru deschiderea oficiului NATO la Chișinău, apărai unioniștii – iată despre ce să discutăm și despre așa-numita integrare europeană cu care ei se acoperă”, a spus în replică socialistul.

Acesta a mai precizat că integrarea europeană și parteneriatul cu UE sînt necesare, dar acordurile semnate fără a consulta opinia publică trebuie revăzute, în urma desfășurării unui referendum național.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?