Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

32 de miliarde de dolari pentru săraci

30 sep. 2016,, 01:00   Externe
5996 0
32 миллиарда долларов нищим: такого крупного пожертвования мир еще не видел!
Foto: vmirechudes.com

O asemenea donație majoră nu a fost niciodată în întreaga istorie a lumii. Printul saudit Al-Walid bin Talal bin Abdulaziz al-Saud a donat în scopuri caritabile toată averea sa, care este estimat a fi uriașă, și anume 32 de miliarde de dolari!


Potrivit unor estimări Forbes, al-Walid este cel mai bogat om din Arabia Saudită. Și toată averea lui, el a decis să treacă la caritate. "Este de datoria mea pentru omenire", - a comentat binefăcătorul arab.

Potrivit lui, această sumă, în conformitate cu planul, va fi distribuită între beneficiari în următorii cîțiva ani. Principalele domenii pe care vor fi cheltuite banii, se fi lupta cu consecințele catastrofelor naturale, construirea de școli și orfelinate, combaterea bolilor, asistență femeilor, contribuție la soluționarea conflictelor culturale și îmbunătățirea calității vieții în părțile îndepărtate ale lumii.

Perioade de timp limitate nu sînt. La acea vreme, toată averea mea va merge la fapte bune. Deja, o parte semnificativă din venitul meu merge pentru ea", - a spus prințul.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?