Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

„Real” nu a putut trece de „Borussia”, iar „Iuventus” a demolat fosta adversară a „Sheriffului”

28 sep. 2016,, 11:00   Sport
2485 0
«Осы» дали отпор «Реалу», а обидчиков «Шерифа» разгромил «Ювентус»
Foto: uefa.com

„Real” (Madrid) nu a reușit să mențină victoria în meciul din deplasare cu „Borussia” (Dortmund) în etapa a doua a Ligii Campionilor la fotbal.


Debutantul competiției „Leicester” a obținut a doua victorie și se află în fruntea grupei din care face parte. Acestea sînt principalele rezultate din cadrul etapei a doua a Ligii Campionilor, care au avut loc marți seara, notează NOI.md.

În meciul zilei „Borussia” (Dortmund) a întîlnit pe teren propriu „Real” (Madrid). Spaniolii au început mai bine și deja în minutul 17 Cristiano Ronaldo a deschis scorul dintr-o pasă primită de la galezul Gareth Bale, adversarul naționalei Moldovei în preliminariile pentru CM-2018. Germanii au egalat încă pînă la pauză. Unul din cel mai buni atacanți ai campionatului Germaniei Pierre-Emerick Aubameyang a profitat de o eroare a apărării spaniole și a înscris din apropiere.

În repriza secundă Karim Benzema a tras în bară, iar primul la minge a fost Raphael Varane, care a și marcat. Gazdele au reușit egalarea cu cîteva minute înainte de final. Golul a fost înscris de Andre Schuerrle cu o lovitură puternică la colțul scurt. În celălat meci al grupei „Sporting” (Lisabona) a învins pe teren propriu „Legia” (Varșovia) cu scorul de 2-0. După două etape în grupa „F” clasamentul este condus de „Borussia” și „Real” care au acumulat cîte 4 puncte.

Continuă să uimească surprinzătoarea campioană a Angliei din sezonul trecut „Leicester”, care a bifat a doua victorie din grupele Ligii Campionilor. De data aceasta discipolii lui Claudio Ranieri au avut de înfruntat un adversar mult mai bine cotat – FC „Porto” (în prima etapă englezii au învins echipa belgiană „Brugge” cu 3-0 nota red.). Englezii au învins cu scorul de 1-0, unicul gol fiind marcat de algerianul Islam Slimani. În celălalt meci al grupei danezii de la FC „Copenhaga” au demolat „Brugge” cu 4-0.

În grupa „E” „Monaco” și „Bayer” au terminat la egalitate, scor 1-1. Germanii au deschis scorul în minutul 73 prin mexicanul Javier Hernández (mai cunoscut ca Chicharito), însă gazdele au evitat înfrîngerea în prelungirile dictate de arbitru, reușind să egaleze prin polonezul Kamil Glik. În celălat meci al grupei rușii de la „ȚSKA” au pierdut pe teren propriu în fața englezilor de la „Tottenham”. Unicul gol al partidei a fost marcat de sud-coreeanul Heung-Min Son. După două etape „Monaco” a acumulat 4 puncte, fiind urmat de „Tottenham”, care cu un punct mai puțin.

În grupa „H” „Iuventus” le-a dat o lecție dură celor de la „Dinamo” (Zagreb), pe care i-a învins în deplasare cu scorul de 4-0. În celălalt meci al grupei deținătoarea Ligii Europa, „Sevilla”, a reușit o victorie importantă pe teren propriu în fața francezilor de la „Lyon” cu scorul de 1-0. „Iuventus” și „Sevilla” au acumulat cîte 4 puncte și se plasează pe primele două locuri în grupă.

Astăzi se vor disputa meciurile etapei a dpua în celălalte patru grupe ale Ligii Campionilor. Meciul zilei va opune „Atletico” (Madrid) și „Bayern” (Munchen). „Barcelona” va juca în deplasare cu „Borussia” (Moenchengladbach), iar „Arsenal” va întîlni pe teren propriu elvețienii de la „Basel”. „Dinamo” (Kiev) va avea o deplasare grea în Turcia, unde va juca cu „Beșiktaș”. „Napoli” va juca acasă cu „Benfica”, „Celtic” va primi replica celor de la „Manchester City”, iar rușii de la FC „Rostov”, pentru care evoluează compatriotul nostru Alexandru Gațcan, vor juca pe teren propriu cu olandezii de la „PSV”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?