Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Record de audiență în SUA pentru dezbaterea electorală dintre Clinton și Trump

28 sep. 2016,, 10:11   Externe
2594 2

Foto: www.libertatea.ro

Dezbaterea electorală a candidaților la funcția de președinte ai SUA, Hillary Clinton și Donald Trump a fost cea mai urmărită din istoria televiziunii americane. Peste 81,4 milioane de persoane au stat în fața televizoarelor pentru a-i asculta pe cei doi candidați la președinția Statelor Unite ale Americii, informează CNN.


Dezbaterea electorală dintre Hillary Clinton și Donald Trump a fost transmisă în direct de mai multe televiziuni americane (11) și a stabilit astfel un nou record de audienţă. A fost cea mai urmărită dezbatere din istoria de 60 de ani a dezbaterilor prezidenţiale televizate în SUA.

Dezbaterea a avut o audienţă medie de 81,4 milioane de telespectatori.

Cifrele nu includ însă audienţa PBS (Public Broadcasting Service – reţeaua de televiziune publică americană, n.r.), care a înregistrat o audienţă medie de 3 milioane de telespectatori pe parcursul transmisiunii. Această audienţă a postului public de televiziune american, denumită C-SPAN, nu este inclusă în mod tradiţional în audienţele totale ale posturilor comerciale, scrie News.ro.

Dezbaterea electorală dintre Hillary Clinton și Donald Trump a fost urmărită şi pe internet, prin intermediul unor streaming-uri live.

Democrata Hillary Clinton și republicanul Donald Trump s-au înfruntat direct, pentru prima oară. Prima dezbatere prezidențială dintre cei doi candidați la alegerile prezidențiale a avut loc la universitatea Hofstra, aflată în apropiere de New York. Cei doi candidați au abordat teme precum locurile de muncă, taxe, precum și lupta împotriva terorismului. Dezbaterea a durat 90 de minute, iar pînă la alegerile din 8 noiembrie, vor mai urma două confruntări față în față între cei doi.

Hillary Clinton a cîștigat prima dezbatere prezidențială organizată înainte de alegerile prezidențiale din SUA, potrivit unui sondaj realizat de CNN. Fostul secretar de stat american l-a pus în defensivă pe Donald Trump, în prima confruntare dintre cei doi candidați, care ar putea să aibă un impact decisiv înainte de scrutinul din 8 noiembrie.

Potrivit consultării realizate de CNN, 62% dintre cei care au participat la sondaj consideră că Hillary Clinton a cîștigat dezbaterea prezidențială, în timp ce 27% au afirmat că, în opinia lor, Donald Trump a cîștigat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?