Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4043

Kobzon: Ne-am asumat o povară peste puteri - Crimeea

28 sep. 2016,, 00:30   Externe
7990 4

Кобзон: Мы взяли на себя непосильную ношу — Крым
Foto: rbc.ru

Alipirea Crimeii și finanțarea acesteia a devenit "o povară peste puteri" pentru bugetul țării, a declarat deputatul Dumei de Stat Iosif Kobzon.


În fiecare an din buget sînt alocate mijloace financiare pentru programului de stat privind dezvoltarea Crimeii, iar în anii 2015-2020 este planificată alocarea a 679,14 miliarde de ruble.

Deputatul Dumei de Stat din partea Regiunii TransBaikal Iosif Kobzon, la o întîlnire cu jurnaliștii, în orașul Cita, care a avut loc la 26 septembrie, a numit finanțarea Crimeii ca fiind "o povară peste puteri". Acest lucru l-a comunicat publicația «Zabmedia».

"Ne-am asumat o povară peste puteri - Crimeea. Este un teritoriu străvechi rus, dar pe care îl finanțăm din bugetul nostru rusesc restrîns, acest fapt afectînd asemenea domenii precum cel al sănătății, înățămîntului, culturii și alte sfere importante", îl citează ediția pe Kobzon. Potrivit deputatului, "autoritățile ar trebui să atragă atenție dezvoltării culturii, pentru care din buget sînt alocate, de asemenea, mijloace insuficiente. Din cauza lipsei finanțării, în sectorul cultural este pe larg răspîndit alcoolismul, dependenta de droguri și criminalitatea", a mai spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?