Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Candu spune de ce Lupu a fost desemnat candidat la prezidențiale

27 sep. 2016,, 01:30   Politică
4886 4

Candu explică de ce PD l-a desemnat pe Lupu drept candidat la prezidențiale
Foto: noi.md

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a explicat de ce Partidul Democrat a decis să-l propună pe Marian Lupu la funcția de șef al statului.


Potrivit spicherului, analizele interne au arătat că liderul formațiunii este persoana potrivită pentru a intra în cursa electorală.

„Decizia în privința candidatului Partidului Democrat o ia Partidul Democrat. Discuții au fost foarte multe. Partidul a făcut măsurători, discuții, consultări în teritoriu. S-au făcut foarte multe analize. Toate au arătat că liderul Partidului Democrat este acea persoană care trebuie să intre în competiție electorală. Miza este foarte importantă, contextul este diferit, potențialul este diferit. Într-un astfel de context nu putea fi altcineva decît liderul partidului”, a declarat Candu în cadrul emisiunii „Fabrika” de la Publika TV.

Sursa a adăugat că Marian Lupu are experiența necesară pentru această competiție.

„Are și maniera, și modalitatea de a discuta, a negocia, asftfel încît Partidul Democrat a considerat că dumnealui este persoana care trebuie să intre în competiție. Dumnealui și-a asumat această misiune”, a conchis șeful Legislativului.

Menționăm că democrații au fost primii care au prezentat listele cu semnături la CEC. Astfel, Marian Lupu va fi primul în buletinul de vot în alegerile prezidențiale din 30 octombrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?