X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 507

Lavrov: Armata nu mai ascultă de Obama

26 sep. 2016,, 19:03   Externe
3706 0

Foto: korrespondent.net

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat că armata americană, probabil, nu mai ascultă de comandantul său suprem – președintele american Barack Obama, relatează RIA „Novosti”

„Comandantul Suprem Barack Obama a sustinut întotdeauna cooperarea cu Rusia, el însuși a confirmat asta în timpul unei întâlniri cu președintele (Vladimir) Putin în China. Aparent, armata nu prea ascultă de Comandantul Suprem”, a spus Lavrov.

El a mai precizat că, după atacurile asupra convoiului ONU din Siria, Rusia a cerut o anchetă. „Bunul meu partener John Kerry, fapt care nu îl caracterizează, a declarat că investigația poate fi realizată, dar că noi știm cine a făcut-o – armata siriana sau Rusia, dar, în orice caz, Rusia este de vina”, a spus diplomatul rus.

Lavrov a observat în context că pe Kerry ”l-a atins mult” faptul că este mod constant criticat de sistemul militar american.


Oficialul rus a raspuns astfel acuzatiilor de ”razboi barbar” si pe care SUA le-au facut de la tribuna ONU la adresa campaniei militare a Rusiei in Siria. Totodata, ambasadorul SUA la ONU, Samantha Power, a declarat ca Lavrov a mintit atunci cand a anunțat că Rusia vine cu intenții de pace, în paralel cu ”incarcarea bombelor” în avioanele destinate atacurilor aeriene în Siria.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?