X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Femeia ce a sustras o tabletă dintr-un market a fost identificată (VIDEO)

23 sep. 2016,, 15:31   Societate
3634 0

Femeia ce a sustras o tabletă dintr-un market a fost identificată (VIDEO)
Foto: ves.lv

Update 17:14 Poliţia Capitalei a identificat femeia, care a furat o tabletă dintr-un market din sectorul Buiucani, după ce un cetăţean a telefonat şi a comunicat informaţii despre ea.

Suspecta s-a dovedit a fi în vîrstă de 38 ani, domiciliată în capitală, care şi-a recunoscut vinovăţia, invocînd faptul că ar fi depistat întîmplător gadgetul. Aceasta l-ar fi făcut cadou feciorului său, care urmează să fie ridicat de către poliţişti şi reîntors proprietarului.

Conform legislaţiei penale în vigoare ea riscă amendă în mărime de pînă la 6.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la doi ani.

Ora 12:14 O femeie este căutată de oamenii legii. Aceasta a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate într-un market din sectorul Buiucani, cum sustrage o tabletă de model Sony Xperia Z3, uitată de către un cumpărător pe tejgheaua casieriţei.

În video de pe camerele de supraveghere se vede că femeia nici nu a întrebat de operatoare dacă tableta aparţine cuiva. Aceasta părăseşte în grabă magazinul după ce a achitat pentru cumpărături, uitîndu-se prin împrejurimi să nu fie observată de proprietarul tabletei.

Pe marginea acestui caz a fost pornită urmărirea penală. Femeia riscă o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de pînă la 6.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.
Locuitorii capitalei care au recunoscut femeia sînt rugați să informeze Poliția.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?