X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Drumarii azeri vor plăti amendă în Moldova

19 sep. 2016,, 09:45   Societate
2857 2
Азербайджанские строители дорог заплатят штраф в Молдове
Foto: nabludatel.ru

Compania azeră Evrrascon, care repară carosabilul de pe traseul Hînceşti-Lăpuşna, va plăti amendă în valoare de 1000 de euro pe zi pentru proasta organizare a lucrărilor şi încălcarea condiţiilor contractului, informează NOI.md.


Potrivit comunicatului difuzat de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, decizia privind aplicarea penalizării a fost adoptată după ce conducerea ministerului de resort şi cea a Administrației de Stat a Drumurilor a inspectat reparaţia şoselei R33 pe traseul Hîncești-Lapușna.

La fața locului, specialiștii au depistat o serie de probleme înregistrate de compania azeră de construcții Evrascon ce țin de managementul traficului și nereguli legate de carosabil, care nu permite desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

Viceministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor Vitalie Rapcea a menționat necesitatea înlăturării neajunsurilor depistate pe porţiunile de drum.

Compania azeră Evrascon a fost penalizată cu 1000 de euro pe zi pentru managementul defectuos al traficului rutier. Companiei i s-a a oferit un termen limită de 7 zile pentru remedierea neregulilor depistate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?