Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

FMI a organizat la Viena un seminar pentru jurnaliştii din ţările din Europa

17 sep. 2016,, 10:30   Societate
2266 0
МВФ провел в Вене семинар для журналистов из стран Восточной и Юго-восточной Европы
Foto: mail.ru

Un grup de jurnalişti din Republica Moldova a participat, în perioada 12-14 septembrie, la Viena, la un seminar pentru reprezentanţii mass-media din ţările din Europa de Est şi Sud-Est.


Seminarul a fost organizat de către Fondul Monetar Internaţional (FMI) în colaborare cu Joint Vienna Institute şi a avut drept scop informarea jurnaliştilor despre activitatea şi mandatul FMI, programele economice şi de asistenţă tehnică implementate cu sprijinul FMI.

În cadrul seminarului au fost organizate trei video-conferinţe cu participarea directorilor adjuncţi ai Departamentului European al FMI, James Gordon şi Thanos Arvanitis, precum şi cu reprezentanţii ermanenţi ai FMI din Armenia şi Bosnia şi Herţegovina.

De asemenea, în cadrul seminarului au fost organizate exerciţii practice cu participarea jurnaliştilor de la "Thomson Reuters Foundation", Mathieu Robbins şi Melanie Cheary. Aceştia s-au referit la etica în jurnalism, rolul jurnaliştilor care scriu pe teme financiare şi importanţa relatării cu maximă acurateţe a tuturor evenimentelor.

La seminar au participat 15 jurnalişti din Kosovo, Albania, Belarus, Ucraina, Moldova, Serbia, Bosnia şi Herţegovina.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?