X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Candidații la alegerile prezidențiale se laudă cu starea de sănătate

15 sep. 2016,, 10:40   Externe
2429 0

Клинтон обнародовала данные о здоровье, а Трамп сдал анализы
Foto: newsru.ua

Candidații la alegerile prezidențiale din SUA își prezintă starea de sănătate.


Reprezentanții lui Hillary Clinton au dat publicității un comunicat complet după ce aceasta a fost diagnosticată cu pneumonie, în timp ce Donald Trump și-a prezentat rezultatele în cadrul celebrei emisiuni Dr. Oz.

Hillary Clinton este “sănătoasă şi aptă” pentru a deveni președintele Statelor Unite, a declarat medicul ei. Echipa de campanie a democratei a publicat informațiile medicale actualizate, la cîteva zile după ce aceasta a fost diagnosticată cu pneumonie, relatează BBC News.

Hillary Clinton se simt tot mai bine, cu ajutorul antibioticelor şi odihnei, se arată în comunicatul publicat de echipa ei. Ea va urma tratamentul cu antibiotice timp de 10 zile.

Consilierii lui Clinton au anunţat că analizele de vineri au arătat că aceasta suferă de “pneumonie bacteriană uşoară, necontagioasă”.

În ceea ce priveşte starea sa general de sănătate, Clinton are toate vaccinurile făcute, inclusiv două împotriva pneumoniei. Tensiunea sa arterială este 100 cu 70, colesterolului total 189, ambele valori normale.

Fostul secretar de stat ia medicamentele pentru glanda tiroidă şi împotriva alergiilor, precum şi un anticoagulant, Coumadin, prescris după ce, în urma unei contuzii din 2012, I s-a format un cheag de sînge.

Cheagul ar fi într-o venă în spaţiul dintre creier şi craniu, în spatele urechii drepte.Din cauza acestei complicate, Clinton a petrecut câteva zile la spital şi o lună în concediu medical, în timp ce era secretar de stat.

Donald Trump, la Dr. Oz


De partea cealaltă, republicanul Donald Trump a publicat de asemenea datele sale medicale, la un show medical. Dr Oz. Emisiunea urmează însă să fie difuzată, însă mai multe detalii au apărut deja în presă. Per total, Dr. Oz s-a arătat impresionat de stare de sănătate a lui Donald Trump, însă potrivit unor date republicanul este supraponderal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?