X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Stațiile de așteptare ar putea trece în gestionarea Primăriei (VIDEO)

12 sep. 2016,, 16:15   Capitala
2729 0

Foto: publika.md

Stațiile de așteptare a transportului public ar putea trece în gestionarea Primăriei.


Din cauza faptului ca acestea sînt lăsate într-o stare deplorabilă de către agentul economic în a cărei gestiune se află în prezent, de ele urmează să aibă grijă autoritățile publice locale, informează NOI.md.

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a menționat că agentul economic care ar trebui să aibă grijă de toate stațiile de așteptare a transportului public, din insuficiență de finanțe, nu o poate face.

„Chiar de cineva le strică, ei fac eforturi și le repară, dar numai pe cîteva. Celelalte au rămas numai scheletul din ele”, susține Chirtoacă.

„Noi nu putem, deocamdată, prelua aceste stații, din cauza contractului încheiat. Ni s-a promis că pînă la finele anului vor fi reparate toate stațiile”, a declarat șeful Direcției locativ-comunale, Petru Gontea.

La rîndul său, Chirtoacă a venit cu o propunere pentru soluționarea acestei probleme: „Propun să fie transmise stațiile în gestiunea Primăriei, iar noi să le dăm posibilitatea să-și păstreze dreptul de a plasa în continuare publicitatea. Nu văd aici niciun conflict de interese, avînd în vedere că ei, timp de zece ani, cam greu au reușit să le întrețină. De la început le reușea mai bine, însă apoi au dat faliment. Este inutil să cerem ceva de la ei, ani de zile cu procese verbale – nu are sens. În bugetul pentru anul 2017 să se prevadă suma necesară pentru reabilitarea și întreținerea lor, și aici mă refer la reparație și curățenie”.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?