X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Nicoleta Nucă a lansat o piesă semnată de Carla’s Dreams (VIDEO)

9 sep. 2016,, 14:13   Showbiz
5028 0

Foto: noi.md

Nicoleta Nucă a lansat recent o piesă, însoțită de videoclip, semnată de Carla’s Dreams, în regia lui Roman Burlaca, informează NOI.md.

Noua piesă se numește „Amintiri”, iar muzica și textul aparține renumitei formații Carla’s Dreams. La doar o zi de la lansarea oficială a videoclipului, acesta a reușit să adune peste 100 de mii de vizualizării pe Youtube.

„Am foarte mari așteptări de la piesa «Amintiri». Îmi este foarte dragă această piesă încă de acum un an, cînd am auzit-o prima dată, și mă bucur mult că cei de la Carla’s Dreams au avut încredere în mine și în capacitatea mea de a putea transmite mesajul. Clipul este pe măsura piesei, deși nu a fost deloc ușor la filmări. Am filmat pe un lac la cîteva ore de Chișinău unde a trebuit să mă tăvălesc prin praf, nămol, apă murdară, dar cred că au meritat sacrificiile, iar rezultatul este pe măsură”, a declarat Nicoleta Nucă pentru un portal din România.

„Nicoleta Nucă – o voce ce a putut să transmită perfect o piesă la care ținem foarte mult”, au scris cei de la Carla’s Dreams pe pagina lor oficială.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?