X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4023

Antrenorul român al clubului „Zimbru”, surprins băut la volan (VIDEO)

9 sep. 2016,, 11:20   Sport
2990 0
Румынского тренера «Зимбру» уличили в вождении в пьяном виде (ВИДЕО)
Foto: digisport.ro

Tehnicianul străin al Clubului de Fotbal „Zimbru” Flavius Stoican a fost stopat în momentul cînd se afla la volan în stare de ebrietate.


El a fost oprit de angajații Inspectoratului Naţional de Patrulare (INP) încă la 3 septembrie, dar acest fapt s-a aflat de abia ieri. Antrenorului i-a fost intentat dosar penal, informează NOI.md.

Stoican a refuzat să treacă testul de alcoolemie, după care colaboratorii INP au dresat actul de contravenţie şi au redirecţionat dosarul colegilor pe probleme penale. Mai tîrziu el a fost însoţit la Inspectoratul de Poliţie Rîşcani.

După cum a comunicat ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Rîşcani, Alina Bunghez, în interviul pentru publica.md, materialele cazului lui Stoican într-adevăr au fost completate de angajații poliţiei şi în curînd vor fi remise judecăţii.

Specialistul român este pasibil de amendă în mărime de pînă la 13 mii de lei sau sancţionare cu lucrări în folosul comunităţii în mărime de 240 de ore. El poate fi privat de permisul de conducere.

Antrenorul Stoican are 39 de ani, este originar din oraşul Vînju Mare, România. A evoluat pentru selecţionata României pe poziţie de fundaş. A jucat pentru cluburile româneşti „Dinamo” Bucureşti, „Universitatea” Craiova, precum şi pentru cluburile ucrainene „Şahtior” şi „Metalist”. Pînă la „Zimbru” el a antrenat cluburile, în principal, din divizia a doua a campionatului României. El se află în fruntea clubului chişinăuian „Zimbru” din 10 mai curent, substituindu-l pe portughezul Simao Freitas.

După cinci tururi ale Campionatului Moldovei la Fotbal, „Zimbru” se situează pe locul doi, cedînd doar Clubului „Sheriff” din Tiraspol.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?