Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4015

Usatii: Plahotniuc îl pregăteşte pe Leancă pentru preşedinţie

8 sep. 2016,, 11:02   Politică
5359 9
Усатый: Плахотнюк готовит Лянкэ в президенты
Foto: trm.md

Preşedintele "Partidului Nostru", primarul de Bălţi, Renato Usatîi, susţine că Vlad Plahotniuc (coordonatorul coaliţiei de guvernare - "I.") îl pregăteşte pe liderul Partidului Popular European, Iurie Leancă, pentru preşedinţie.


În adresarea sa video plasată pe reţelele de socializare el a spus că o asemenea variantă este destul de posibilă.

"Plahotniuc lucrează serios ca anume Leancă să devină preşedinte. Există o presupunere că la o anumită etapă el îl va feri pe Marian Lupu şi îl va promova în această funcţie pe comodul Leancă. Cică el este neutru, e aşa verde, violet şi albastru. Astăzi jumătate din oficiul lui Leancă se laudă că el va fi preşedinte", a menţionat politicianul.

El s-a arătat indignat de atacurile asupra "Partidului Nostru" venite din partea liderului Partidului "Acţiune şi Solidaritate", Maia Sandu. Potrivit lui, Sandu a fost nemulţumită că la şedinţa forului civic, unde se presupune că va fi discutată tactica acţiunilor partidelor de opoziţie, a fost invitat şi reprezentantul "Partidului Nostru", Ilian Caşu.

"Acest lucru a nemulţumit-o pe Sandu. Eu nu am atins-o, ca şi pe alţi lideri de opoziţie. Dar ea o face pe fecioara politică. Are o mulţime de ambiţii. Sandu consideră, de exemplu, că Năstase trebuie să meargă în genunchi în faţa ei. Ce, ea se vede deja la Condriţa (reşedinţa preşedintelui - "I.")? Ea nu înţelege că pentru Plahotniuc ea cu partidul ei sînt o scoică. Ea nu înţelege că el o va distruge uşor singură. Cu regimul lui Plahotniuc trebuie să luptăm împreună cu toate forţele sănătoase", consideră Usatîi.

El a spus că se va afla la Moscova pînă la sfîrşitul săptămînii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?