X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Şedinţa în

6 sep. 2016,, 16:45   Politică
3796 1
Заседание по «делу Шора» перенесено на 19 сентября
Foto: realitatea.md

Şedinţa instanţei de judecată în cazul primarului de Orhei, omului de afaceri Ilan Şor, a fost amînată pentru 19 septembrie.


Judecătorii sectorului Buiucani al capitalei au satisfăcut cererea avocaţilor lui Şor, care au solicitat timp suplimentar pentru a lua cunoştinţă de materialele cazului, informează NOI.md.

Denis Ulanov, avocatul lui Şor, a comunicat că partea apărării are nevoie de mai mult timp pentru a lua cunoştinţă de materialele dosarului şi a completa lista martorilor. El nu a precizat numele martorilor, solicitînd opiniei publice “să mai aştepte”.

Avocatul a relatat, de asemenea, despre depunerea demersului pentru modificarea măsurii de reprimare a clientului lui. „Noi insistăm asupra eliberării lui din arest la domiciliu. El nu exercită niciun fel de presiune asupra martorilor şi conlucrează susţinut cu ancheta”, a comunicat avocatul.

Ilan Șor a fost reținut în seara zilei de 22 iunie, după un interogatoriu la Centrul Național Anticorupție (CNA). El este acuzat de escrocherii în proporții deosebit de mari și spălare de bani.

Mai tîrziu, la 24 iunie, Judecătoria Buiucani a aprobat cererea procurorilor de plasare a lui Ilan Șor în stare de arest preventiv pentru 30 de zile. Apărarea suspectului a contestat această decizie la Curtea de Apel.

Omul de afaceri a fost transferat în arest la domiciliu la 5 august, iar la 18 august mandatul de arest la domiciliu a fost prelungit.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?