Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4021

Leancă : Maia Sandu pozează în "sfînta politicii moldovenești"

6 sep. 2016,, 13:51   Politică
3087 3

Leancă : Maia Sandu pozează în "sfînta politicii moldovenești"
Фото: gagauznews.com

Liderul Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leancă, și liderul PAS, Maia Sandu au avut un schimbi de replici în legătură cu unele acuzații lansate de Sandu.


Aceasta a declarat în cadrul unei emisiuni că Iurie Leancă discuta problemele din sistemul financiar din Moldova cu Ilan Șor și Vladimir Plahotniuc, atunci cînd era prim-ministru al a Republicii Moldova, transmite NOI.md

După lansarea acestei acuzații, reacția liderul PPEM nu s-a lăsat mult așteptată. Iurie Leancă “constată, cu surprindere, că și dînsa începe campania electorală– prin politica minciunii”.

“Problemele din sectorul bancar le-am discutat cu specialiștii Băncii Naționale, experți din alte instituții de stat și, inclusiv, cu doamna Maia Sandu, la partid sau cu alte ocazii. Doamna Sandu cunoaște foarte bine aceste detalii, inclusiv din discuțiile pe care le-am avut”, susține Leancă.

De asemenea, acesta i-a amintit liderului PAS, că a cerut insistent, chiar și public, organelor de drept să demareze investigații, însă a fost demis.

“Între timp, discutam cu Domnia sa despre un nou proiect politic. Maia Sandu a ales însă atunci să meargă în guvernul făcut cu democrații și comuniștii. În timp ce noi am creat PPEM, Doamna Maia Sandu a ales alianța cu PDM, PLDM, PCRM, deși deja se știa de criza de la BEM. A preferat să meargă cu Filat-Plahotniuc-Voronin, să mai voteze o garanție, iar astăzi pozează în "sfînta politicii moldovenești".

“Mă întreb: oare ar fi spus aceleași minciuni în cazul în care aș fi acceptat să o susțin la Președinție?”, a conchis acesta

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?