X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Anunț de ultimă oră! Cine poate verifica listele de subscripție ale candidaților

5 sep. 2016,, 16:02   Politică
4899 7
Anunț de ultimă oră! Cine poate verifica listele de subscripție a candidaților
Foto : noi.md

Comisia Electorală Centrală (CEC) invită observatorii acreditați pentru monitorizarea scrutinului prezidențial din 30 octombrie curent și mass-media să asiste la procesul de verificare a listelor de subscripție depuse de către candidații la funcția de președinte al Republicii Moldova.


Potrivit sursei, după recepționarea documentelor pentru înregistrarea în calitate de concurenți electorali, CEC verifică listele de subscripție și autenticitatea semnăturilor susținătorilor candidatului la funcția de președinte al Republicii Moldova, conform unei proceduri stabilite în acest sens.

CEC atenționează că observarea activităților de verificare și procesare a listelor de subscripție de către persoanele autorizate se va face în baza legitimațiilor și se va efectua în corespundere cu prevederile legislației privind protecția datelor cu caracter personal.

Menționăm că PDM a colectat 29 mii de semnături în susținerea candidaturii lui Marian Lupu la funcția de președinte, lucru care a stîrnit nedumerirea mai multor partide politice. Acestea solicită acces la documentele prezentate de PDM la CEC.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?