Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Direcția cultură, despre excluderea lui Cătălin Josan din concertul „Limba Noastră”

1 sep. 2016,, 12:50   Showbiz
2865 0

Foto: noi.md

La concertul de ieri din Piața Marii Adunări Naționale, dedicat sărbătorii naționale „Limba Noastră”, interpretul Cătălin Josan a fost exclus din program.


Motivul ar fi neprezentarea acestuia la una dintre repetiții, susține Direcția cultură a Primăriei Chișinău, informează NOI.md.

„A fost chemat la repetiții luni, cu Orchestra Simfonică și bandul. Nu se poate fără repetiții. El a știut despre asta. Între orele 12.00 și 14.00 avea repetiții. La ora 14.00 a spus că nu va veni. Nu este pentru prima dată cînd el face așa ceva. De ce nu a venit la repetiții? Mi se pare un act urît să-l aștepte toată orchestra. Cred că el de la bun început a avut ideea să nu participe. Nu se sună cu o oră înainte de concert”, a declarat șefa Direcției cultură, Lucia Culev, pentru unimedia.info.

La rîndul său, Cătălin Josan susține că motivul pentru care a fost exclus este unul politic, și nu absența lui de la repetiții. „Declar cu toată responsabilitatea că mai mulți artiști au fost intimidați de oameni apropiați actualului regim, putred de corupt, de la Chișinău. Evident că motivul invocat oficial a fost complet din neant, cum că n-aș fi venit la o repetiție, iar ulterior s-au făcut că plouă, fără să mai răspundă la telefon. Într-un final, aflu prin intermediari că am fost exclus pe motive politice”, a scris interpretul pe pagina sa oficială.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?