X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Seagal, tratat cu morcovi și pepeni de președintele Belarusului (VIDEO)

26 aug. 2016,, 20:01   Externe
3289 0

Foto: www.agerpres.ro

Președintele Belarusului, Aleksandr Lukașenko, l-a obligat pe actorul american Steven Seagal să mănînce un morcov din grădina locuinței sale în timpul unei întîlniri ce a avut loc între cei doi, spre amuzamentul utilizatorilor de internet din Belarus.

În timpul vizitei vedetei Hollywood la casa șefului de stat, acesta din urmă a smuls din pămînt un morcov mare, l-a curățat de pămînt și i l-a dat actorului, îndemnîndu-l pe un ton autoritar să îl mănînce pentru că face bine sănătății. Pentru întîlnirea cu americanul, Aleksandr Lukașenko a ales o ținută lejeră — acesta apare în imaginile publicate de președinția Belarusului îmbrăcat în tricou, bluză de trening și o șapcă, în timp ce Steven Seagal poartă o cămașă în stil asiatic, transmite AFP.

Actorul, celebru pentru numeroasele sale filme de acțiune, a mușcat cu politețe din morcov și apoi l-a mîncat. Imaginile care înfățișează aceste scene au stîrnit numeroase reacții ironice pe internet, în Belarus.

''Astăzi, orice Twitter este împărțit în trei părți: Lukașenko, Seagal și un morcov'', scrie site-ul de știri Daily Minsk. Fostului director de sovhoz în vremea comunismului, Alexandr Lukașenko, în vîrstă de 61 de ani, îi place să le împărtășească oaspeților săi pasiunea pentru agricultură — în 2015 el a făcut același lucru cu actorul francez Gérard Depardieu, căruia i-a arătat cum se cosește.


La fel ca Depardieu, care a declarat că președintele Belarusului este un ''om simpatic'', Steven Seagal nu și-a ascuns simpatia față de conducătorul supranumit ''ultimul dictator din Europa''. Vedeta de la Hollywood a plecat de pe domeniul prezidențial cu un coș plin cu legume, pepeni și slănină. Actorul american s-a aflat într-o vizită în Belarus pentru o întîlnire cu reprezentanții companiei Wargaming, fondată în Minsk, cunoscută la nivel mondial pentru jocul ''World of tanks''.

Steven Seagal l-a vizitat în trecut și președintele rus Vladimir Putin, despre care a spus că este ''unul dintre cei mai mari conducători ai lumii în viață''.

De asemenea, vedeta a susținut un concert în Crimeea, la puțin timp după anexarea de către Rusia a acestei peninsule ucrainene, mai arată sursa citată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?