X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Noul salon auto SKODA priveşte lumea SKODA într-un mod nou! ©

25 aug. 2016,, 11:30   Ştiri Auto
4318 0
Foto: SKODA

Compania DAAC Hermes – importatorul a 11 mărci de automobile în Moldova, anunţă deschiderea centrului auto Skoda complet renovat.

Noul centru auto a fost reconstruit in conformitate cu standardele internaţionale Skoda Auto şi este amplasat pe un teritoriu de 4000 m2.

Noul design inovativ al arhitecturii, rafinamentul si logica amplasării elementelor de interior, ce reflectă stilul modern Skoda, are ca scop de a oferi clientului o nouă experientă în comunicarea cu brand-ul. Modul de expunere a automobilelor a fost adus la un nivel mai înalt, care corespunde design-ului noilor modele Skoda. Salonul auto cu o capacitate de 12 automobile propune o atmosferă prietenoasă, unde fiecare va avea posibilitatea de a aprecia noile automobile si de a privi lumea Skoda intr-un mod nou.

Zona Configurator 3D

Un instrument avansat de creare și vizualizare a automobilelor, unde fiecare configurare corespunde complet programului de fabrică.

Zonele Relax şi Fitness

Zonele combinate de aşteptare pentru clienţi sunt mobilate cu canapele comode şi locuri de muncă cu acces la internet.

Zona pentru copii

Noi am avut grijă şi de comoditatea celor mai mici clienţi ai noștri, echipând o zona speciala pentru distracția si dezvoltarea copiilor.

Expunerea si vânzarea accesoriilor

Accesoriile utile pentru automobilul Dvs. Skoda si colecţiile de produse cu logoul companiei sunt comod expuse in salonul auto si în zona de primire a automobilelor.

Zona de primire a automobilului

O zonă, special amenajată pentru primirea automobilului, oferă clientului maximum emoțiilor pozitive de la procesul de cumpărare a automobilului.

Zona de autoservice

Include 25 stații de autoservice modern echipate, un depozit cu gama variată de piese de schimb, o spălătorie auto cu capacitatea de 2 automobile si o zona interactiva de primire a automobilelor. Serviciile include orice tip de reparații mecanice, serviciu de diagnostic electronic si de programare si reparația moderna a caroseriei.

Informaţii statistice:

> Compania DAAC Hermes reprezină brand-ul Skoda in Moldova din anul 1997.
> Cota de piata a automobilelor Skoda, vindute de companie in Moldova este de 12%.
> Modelele Skoda Octavia, Rapid, Superb sunt liderii incontestabili a segmentelor corespunzătoare.
> Compania Skoda Auto a ajuns la nivelul de producere si vinzări pe piata mondiala in cantitate de 1 milion de automobile pe an. Strategia de vinzări a companiei Skoda este de a ajunge la 1.5 milion de automobile pe an pina la 2020.
> Anul trecut Skoda Auto a sarbatorit aniversarea de 120 ani, fiind unul din cei mai vechi mărci de automobile din lume.



Comunicatul de presă a fost elaborat de echipa Skoda Moldova

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?