Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

În Transnistria vor fi învăţate bazele creării propriei afaceri

24 aug. 2016,, 13:00   Business
3454 0
С помощью ЕС и UNDP в Приднестровье научат основам создания собственного бизнеса
Foto: kvadrata.ru

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) a autoproclamatei RMN şi Programul ONU pentru Dezvoltare (UNDP) în Moldova au lansat proiectul "Complexul de activităţi pentru instruirea de afaceri şi creşterea calificării personalului din structurile de afaceri, în vederea activizării antreprenoriatului în Transnistria".


Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană.

Surse din cadrul CCI a regiunii au relatat că, în cadrul proiectului, şcoala de business va organiza cursul "Bazele creării propriei afaceri".

Pe parcursul a trei luni actualii sau viitorii oameni de afaceri vor primi răspunsuri la întrebările: "Cum să-mi lansez afacerea? Cum să stabilesc primii paşi? Ce formă de proprietate să aleg? Cum să mă înregistrez? Cum să țin evidenţa contabilă? Cînd şi ce impozite trebuie să plătesc? Cum să caut şi cum să aleg personalul?".

Participanţii la curs vor fi selectaţi în bază de concurs, deoarece numărul de locuri este limitat. Criteriile principale pentru selecţie se rezumă la prezenţa unei idei de afaceri şi dorinţa de a deveni un antreprenor de succes.

Taxa de înregistrare la curs este de 110 ruble (mai puţin de $10). Cererile pot fi depuse pe www.bstiraspol.org pînă la 31 august.

În cadrul proiectului vor fi organizate cursuri intensive şi traninguri de o zi pentru managerii şi şefii de întreprinderi.

Scopul cursului este formarea deprinderilor şi cunoştinţelor de bază, care le vor permite antreprenorilor începători să-şi formeze o viziune asupra propriei afaceri.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?