X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Usatîi intenționează să-și sisteze temporar activitatea politică

23 aug. 2016,, 11:30   Politică
9044 7
Усатый собирается временно отойти от политики
Foto: basarabia.md

Liderul Partidului Nostru, primarul prașului Bălți, Renato Usatîi, nu exclude că ar putea să-și sisteze temporar activitatea politică.


Într-o adresare adepților săi pe rețelele de socializare politicianul și omul de afaceri a menționat că va lua o decizie în acest sens de sine stătător, informează NOI.md.

„S-ar putea în timpul apropiat să-mi sistez activitatea politică, dar decizia va fi luată de sine stătător, fără implicații din afară”, a declarat Usatîi. Politicianul a explicat ce are în vedere prin „sistatea activității politice”.

Judecînd după afirmațiile lui Usatîi despre aceea că postul lui de primar de Bălți se află în pericol, el s-ar putea concentra asupra administrării orașușlui, sistîndu-și temporar funcția de conducător al Partidului Nostru.

Totodată, politicianul a îndemnat lumea să afere la acțiunea de protest „Nu mă tem”, pe care reprezentanții opoziției intenționează să o desfășoare pe 27 august, de Ziua Independenței. Usatîi le-a mai sugerat cetățenilor să nu se lase provocați de serviciile speciale și să-și exercite cu demnitate datoria de cetățean.

De menționat că organizatorul acțiunii „Nu mă tem” este avocata Ana Ursachi. Participanții la eveniment intenționează să protesteze împotriva politicii guvernării și să împiedice desfășurarea paradei militare și altor acțiuni preconizate pentru 27 august. Inițiativa a fost susținută de Renato Usatîi, liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase și sute de adepți ai altor partide de opoziție.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?