X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Ploaia a provocat pagube în mai multe localități din țară

23 aug. 2016,, 10:10   Societate
2311 0

Ploaia a provocat pagube în mai multe localități din țară
Foto : facebook.com

În urma ploilor torențiale cu grindină care au căzut pe 21 august, mai multe localități din țară au fost afectate.


Ploaia a făcut ravagii în patru localități din raionul Cantemir. În localitatea Tartaul, în urma averselor au fost avariate 2 poduri și deteriorat circa 2,5 km de drum local. În satul Crăciun, vîntul a smuls 90 de foi de ardezie de pe acoperișul mai multor case de locuit, iar în localitatea Lingura, grindina a afectat 2 km de drum local. Peste 25 ha de viță de vie au fost compromise în satul Antonești, unde precipitațiile au căzut cu grindină.

Vîntul a făcut ravagii și în două localități din raionul Cahul, unde peste 200 de foi de ardezie au fost distruse de pe acoperișurile mai multor construcții din localitățile Alexanderfeld și Roșu. În localitatea Rădoaia, raionul Sîngerei, vîntul puternic a smuls și deteriorat circa 120 de foi de ardezie de pe acoperișul unui depozit de cereale.

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI, Comisiile pentru situații excepționale teritoriale estimează suma prejudiciilor materiale înregistrate în urma averselor cu grindină.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?