X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Air Moldova a fost calificată drept cea mai punctuală companie aeriană

17 aug. 2016,, 09:45   Societate
3012 0
Air Moldova признана самой пунктуальной авиакомпанией
Foto: airmoldova.md

Potrivit evaluărilor Aeroportului Internaţional Domodedovo, Compania Air Moldova a fost calificată drept cea mai punctuală companie aeriană, care în februarie, martie, aprilie și mai curent a demonstrat cel mai înalt criteriu de punctualitate.


Acest fapt este confirmat de certificatele de calitate, care i-au fost înmînate acestei companii aeriene, comunică NOI.md.

Potrivit comunicatului Air Moldova, punctualitatea este unul dintre cei mai importanţi indicatori în eficienţa activităţii companiei aeriene. În conformitate cu certificatele calităţii, coeficientul punctualităţii Companiei Air Moldova a constituit: în luna februarie - 94,19 %, în martie - 91,30 %, în aprilie – 96,67 % şi în mai – 93,55 %.

Mai mult de 10 ani Air Moldova operează cu succes zboruri zilnice pe direcţia Chişinău-Moscova. Cursele sînt operate atît cu aeronava Airbus 321, cît şi cu Airbus 320.

În prezent, Compania Air Moldova operează zboruri spre 25 de destinaţii: Atena, Antalya, Barcelona, Bologna, Bruxelles, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Heraklion, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneţia, Verona, Viena, Sankt-Petersburg, Torino şi Florenţa, la care se adaugă cursele sezoniere: Tivat şi Corfu. Compania oferă două clase de deservire: Business şi Econom.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?