X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

SUA: Un copil încearcă să-şi vîndă ursuleţul de pluş pentru mîncare

15 aug. 2016,, 21:00   Externe
3546 0

В США маленький мальчик пытался продать плюшевого мишку, чтобы купить себе еды
Foto: life.ru

Un caz incredibil a sensibilizat, zilele acestea, mii de oameni din SUA.


Un copil din Ohio care nu mai mîncase de cîteva zile a fost surprins în timp ce încerca să-şi vîndă ursuleţul de pluş ca să facă rost de bani pentru hrană.

Înfometat de zile bune, copilul de 7 ani a încercat să vîndă singurul obiect pe care-l avea, pentru a face rost de bani de mîncare: ursuleţul de pluş. Micuţul de plimba pe străzi şi întreba pe oricine dacă nu vrea să-i cumpere jucăria, în schimbul unei sume derizorii. Un bărbat care l-a observat a anunţat poliţiştii, iar aceştia au intervenit imediat.

Când i-a văzut, micuţul s-a speriat, crezând că va păţi ceva, dar s-a liniştit atunci cînd poliţiştii l-au dus la un restaurant și i-au cumpărat mîncare.

Totodată, oamenii legii au mers şi la domiciliul copilului, pentru a vedea de ce nu mai mîncase acesta de câteva zile. Aici însă, au găsit o atmosferă dezolantă: sticle goale şi gunoaie peste tot, fiind o mizerie de nedescris. În casă au fost găsiţi încă patru copii, cu vîrste între 11 şi 17 ani, fraţi cu băieţelul de 7 ani. Cu toţii erau la fel de înfometaţi şi neglijaţi.

Părinții copilului vor răspunde acum la cinci capete de acuzare pentru neglijarea minorului, urmînd ca pe 16 septembrie să apară în fața unui judecător, deși s-au declarat nevinovați. Protecţia copilului a intervenit şi cei cinci copii stau acum la rudele lor, autoritățile interzincându-le părinților lor să-i contacteze în vreun fel. Cu toate acestea, Tammi Bethel, mama copiilor, susține că ea are grijă de copiii ei și că mizeria din casă era făcută de ei și nu apucase încă să facă curat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?