Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Hotărîre de judecată: Vlad Filat și Angela Gonța, DIVORȚAȚI

13 aug. 2016,, 12:30   Societate
8013 2

Foto: protv.md

Desfacerea căsătoriei dintre Vlad Filat și Angela Gonța a fost formalizată în instanța de judecată.


O decizie în acest sens a fost luată ieri de către magistrații de la Judecatoria Râșcani.

Potrivit deciziei, copilul în vârsta de doi anișori va ramâne în grija mamei.

Informația a fost confirmata pentru Deschide.MD de ministrul Justiției, Vladimir Cebotari, sunat dupa ce asistenta judecatorului Corneliu Guzun a refuzat sa ne ofere informațiile despre finalitatea cazului, invocând lipsa încrederii ca discuta la telefon cu un reprezentant al presei.

O atitudine agresivă în raport cu noi a adoptat și președintele Judecătoriei Râșcani Oleg Melniciuc, supărat de faptul că l-am sunat la numărul de telefon mobil pentru a întreba când va fi publicata hotărârea.


”Nu înțeleg de ce ma deranjați la numărul personal, în al doilea rând ce treabă aveți voi cu viața privată a lui Vlad Filat și Angela Gonța. De ce eu ar trebui să ofer la oricine care mă sună informații despre hotărârile de judecată, ce aista îi subiect de interes public? Noi avem alte dosare mult mai importante. Dacă vreți informații, veniți la noi și depuneți cerere iar noi o să vă răspundem în termeni legali”, ne-a declarat pe ton ridicat magistratul, neținând cont de faptul că ședința a fost publică, iar presa are acces la informațiile publice și acest drept este garantat de lege.

Vom aminti că Vlad Filat a anunțat pe 28 iunie că divorțează de Angela Gonța. Pentru a evita speculaţiile la acest subiect, precizez că decizia de a divorţa de Angela Gonţa îmi aparţine în totalitate. Este o decizie extrem de dureroasă pentru mine, dar cred că este cea mai corectă", a scris Vlad Filat.

Totodată acesta și-a cerut scuze public de la Angela Gonța „pentru mizeriile mediatice la care a fost supusă în toată această perioadă de către presa de buzunar, mizerii care cu siguranţă vor continua, pentru că ei, ca nişte laşi, au decis să lupte nu doar cu mine, dar şi cu familia mea". Anunțul despre desfacerea mariajului a fost făcut la scurt timp după ce Judecătoria Buiucani a decis 9 ani de închisoare pentru Vlad Filat și confiscarea averii sale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?