X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Un hit moldovenesc a nimerit în topul muzical din Rusia

9 aug. 2016,, 12:30   Showbiz
10796 0
Молдавский хит на вершине российского музыкального чарта
Foto: diez.md

„Yandex. Muzică” a întocmit topul celor mai populare piese muzicale în luna iulie, anunță serviciul de presă al companiei.


Ratingul a fost întocmit după numărul de ascultători pe service: cu cît mai mulți oameni ascultau piesa în decursul lunii, cu atît mai sus se află aceasta în top.

Pe primul loc se află piesa „Sub Pielea Mea” a proiectului din Moldova Carla's Dreams, care pînă atunci nu a ajuns în Top-10. Pe locul doi, la fel ca luna precedentă, se plasează piesa „Hymn for the Weekend”, interpretată de formația britanică „Coldplay”. Cea mai populară piesă a lunii iunie „Faded”, interpretată de Alan Walker, a coborît șase poziții.

Ascultătorii „Yandex. Muzică” au preferat în luna iulie muzicanți străini, care au ocupat întreg Top-10. Dintre piesele în limba rusă cea mai bună plasare a avut-o „Mne nravitsea”, interpretată de Egor Krid, care a ocupat locul 13.

În luna iulie, pe „Yandex.Muzică” a fost populară piesa lui Ricky Martin „La Mordidita”. Asta după ce pe Internetul rusesc a devenit popular videoclipul omului de afaceri italian Gianluca Vacchi pe această muzică. În a doua jumătate a lunii utilizatorii se interesau activ de piesa lui Katy Perry „Rise”, care a fost scrisă pentru Jocurile Olimpice din Rio de Janeiro. Piesa deocamdată nu a nimerit în top, dar a devenit cea mai populară compoziție a interpretei pe service.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?