Dodon: Socialiştii vor susţine orice acţiune de protest

Dodon: Socialiştii vor susţine orice acţiune de protest
Foto: bloknot-moldova.md

Opoziţia se pregăteşte de o nouă acţiune de protest. Acest fapt l-a dat de înţeles în comentariul pentru portalul Bloknot-Moldova Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor.


Drept răspuns la solicitarea de a comenta apelul unor forţe de opoziţie de a se uni din nou pentru desfăşurarea acţiunilor de protest, liderul socialiştilor a amintit că formaţiunea sa imediat după alegerile parlamentare din 2014 a anunţat trecerea în opoziţie faţă de puterea oligarhică şi unionistă.

„Pe parcursul ultimilor doi ani noi am luptat consecvent, luptăm şi vom continua să luptăm pentru desfăşurarea alegerilor parlamentare anticipate. Socialiştii au organizat, au susţinut şi vor susţine orice acţiune legală de protest împotriva puterii actuale”, a menţionat el.

Politicianul a reiterat, de asemenea, că cu cîteva săptămîni în urmă, a participat la negocieri cu liderul Platformei „Demnitate şi Adevăr” Andrei Năstase şi cu preşedintele Partidului Nostru Renato Usatîi, privind posibilitatea desfăşurării unei acţiuni comune de protest la sfîrşirul lunii august-începutul lui septembrie. Potrivit spuselor lui, detaliile viitoarei acţiuni urmează să fie discutate în cadrul uneia din viitoarele întrevederi.Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu11 comentari

Daniel 9 aug. 2016,, 11:39

Indiferent ce nu ar face Dodon acuma, aceasta îl va distruge, lumea se obișnuiește cu liniște, stabilitate, salarii și pensii primesc, parcă totul e bine, și deloc nu au nevoie de un Dodon, Maia sau Năstase să strice totul.

Vasile 9 aug. 2016,, 10:24

Bai pe voi in afara de proteste nu va duce capul de nimic. Voi visati sa vindeti Moldova asta cui a plati mai bine asa ca nu mai bateti capul!

Степан 9 aug. 2016,, 10:24

Для Вовы. А твое имя говорит о том, что ты вообще не должен здесь. Мало наслышался анекдотов про Вовочку?

Serghei 9 aug. 2016,, 10:05

Kremlinul vrea sa destabilizeze situatia din Moldova, deaceea il baga pe Dodon la toate protestele! Precis ca o sa bage si clanul Petrenco, care Dodon ia eliberat sub raspunderea lui!

Вова 9 aug. 2016,, 10:01

Для Ion Ceban. Фамилия говорит о том чем должен заниматься такие как он. Но на данный момент не занимаются своим делом.
Нормальная или ненормальная жизнь в Молдове не должны определять такие как ты, а должны определить народ. Если ты считаешь что в Молдове сейчас нормальная жизнь, так ты агент тех которые правят, и против того чтобы народ жил нормально и был хозяином в своей стране, а не возвращал миллиарды за воров и бандитов.

Realist 9 aug. 2016,, 10:01

Dodon numai asta si stie: Proteste si motiuni de cenzuara! Da restu nu stiu a face nimic! N-am vazut nici un proiect de lege inca din partea lor

Alin 9 aug. 2016,, 09:38

Dodon de cind il stiu numai cu protestele si motiunile umbla. Nu am vazut inca niciodata vre-o actiune constructiva din partea lui.

Ion Ceban 8 aug. 2016,, 21:29

Социалисты поддержат любой протест, чтобы хоть чуть-чуть дестабилизировать нормальную жизнь в Молдову.

pravda 8 aug. 2016,, 21:01

esli Dodon soglositsa na miting ostanetsa bez deneg da i nado s Sorom dogovoritsa on peremanivaet vseh ego mitinguiusih

nai zet 8 aug. 2016,, 17:41

domn ..Dodon cei ku orheiul asta desi ia raspunderia pentru tota moldova Programa jurnal tv daka nu le place so no priviaska da hotii trebue sa fie trasi la raspuindere okei !!!

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load