Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Saakaşvili va moderniza PCT „Maiaki” la frontiera cu regiunea Odessa şi Moldova

8 aug. 2016,, 10:15   Economie
4596 2
Саакашвили модернизирует КПП «Маяки» на границе Одесской области и Молдовы
Foto: odessa1.com

Guvernatorul regiunii Odessa Mihail Saakaşvili se pronunţă pentru modernizarea PCT „Maiaki” la frontiera cu Moldova şi va examina acest subiect cu conducerea Ucrainei, comunică NOI.md.


Şeful administraţiei de stat a regiunii Odessa, Mihail Saakaşvili, a declarat acest lucru în cadrul vizitei la punctul de trecere „Maiaki”, la frontiera regiunii Odessa cu Moldova.

După cum este menţionat în comunicatul administraţiei regionale, la 7 august, guvernatorul de Odessa, Mihail Saakaşvili, s-a deplasat la PCT „Maiaki” de la frontiera regiunii Odessa a Ucrainei cu Moldova, pentru a verifica activitatea acestuia, cum se realizează controlul vamal.

În consecinţă, şeful regiunii a rămas nemulţumit de dotarea tehnică a acestui PCT. El a menţionat că punctul „Maiaki”, la fel, ca şi alte vămi din regiunea Odessa, nu corespunde cerinţelor tehnice, nu este pregătit pentru un flux mare de oameni şi a promis să examineze această problemă cu primul ministru.

Mihail Saakaşvili a specificat că, după cum planifică, va fi schimbat şi aspectul punctelor vamale din regiunea Odessa, vor fi construite noi clădiri – puncte de control al paşapoartelor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?