X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

WebMoney își extinde prezența în Moldova

3 aug. 2016,, 09:15   Economie
5801 1
WebMoney расширяет присутствие в Молдове
Foto: new-retail.ru

Sistemul internațională de plăți WebMoney Transfer și-a extins prezența în Moldova și a prezentat o interfață nouă și comodă de lucru cu leii moldovenești (MDL), relatează NOI.md.


Potrivit comunicatului WebMoney Transfer, pentru participanții sistemului devin accesibile instrumentele operatorului local al banilor electronici – RunPay Moldova. Toți participanții sistemului cu codul telefonic + 373 în WebMoney Keeper au posibilitatea de a gestiona portmoneul local (MDL), de a-l suplini în Moldova, de a transfera bani persoanelor fizice, de a achita serviciile și produsele operatorilor locali.

Suplinirea portmoneului MDL se poate efectua la orice terminal din rețeaua RunPay Moldova, sau prin schimbul de WMZ în interiorul WebMoney Keeper. Prin posibilitățile disponibile de retragere se numără: contul în BC „Moldova Agroindbank” și numerarul din oficiul companiei RunPay Moldova. În oficiul respectiv de asemenea este disponibilă procedura de identificare.

Internet-magazinele care lucrează cu WebMoney vor avea posibilitatea să încaseze MDL cu convertire automată. În curînd toți participanții sistemei WebMoney vor mai putea achita cumpărăturile în magazinele Moldovei contra semnelor titulare Webmoney.

La momentul actual numărul utilizatorilor de WebMoney în Moldova constituie 300 de mii. Serviciul nou este oferit împreună cu partenerul moldovenesc WebMoney Transfer - compania RunPay Moldova. Rețeaua RunPay Moldova este lider în colectarea plăților și are 350 terminale și 800 POS în punctele de vînzare pe întreg teritoriu al țării.

WebMoney Transfer (www.webmoney.ru) este un sistem internațional de plăți și un mediu de business în rețea creat în 1998. În prezent în sistem sînt peste 31 de milioane de înregistrări. Serviciile WebMoney a fost creat pentru automatizarea încasărilor de mijloace și plăți, atragerea finanțării, evidența, schimbul de mijloace de decontare, soluționarea litigiilor și încheierea unor tranzacțiilor sigure.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?