X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Cea mai LUXOASĂ CELULĂ din lume. Condiţiile de 5 stele (FOTO)

3 aug. 2016,, 01:22   Externe
10251 0

Foto: ziarulnational.md

Trei încăperi amenajate după cele mai înalte standarde posibile, sală de conferinţă, pat dublu şi canapele din piele albă fină, bucătărie ultramodernă, frigider cu cele mai alese bucate, plasmă uriaşă şi aparate de gimnastică au descoperit autorităţile în timpul unei descinderi în închisoarea din Paraguay în care era încarcerat temutul traficant de droguri brazilian Jarvis Chimenes Pavao.


BBC, citat de zf.ro, scrie că acţiunea poliţiei a vizat zădărnicirea planurilor lui Pavao care intenţiona să evadeze folosind explozibil pentru detonare pereţilor închisorii. Imaginile cu luxul în care huzurea unul din cei mai periculoşi infractori ai lumii au contrariat continentul sud-american renumit pentru condiţiile grele de carceră pe care sînt obligaţi să le suporte condamnaţii.

Presa locală relatează că amenajările de lux din închisoarea Tacumbu, aflată în apropierea capitalei Asuncion, au fost distruse bucată cu bucată iar traficatul transferat într-o celulă obişnuită, spre dezamăgirea amicilor de penitenciar ai acestuia care susţin că “era cel mai iubit dintre puşcăriaşi”.

Potrivit anchetei aflate încă în curs de desfăşurare, traficantul permitea şi altora să se desfete dacă erau capabili să plătească o taxă de aproximativ 5000 de dolari şi o chirie săptămînală de 500 dolari.

Pavao fusese condamnat pentru spălare de bani, pedeapsă din care mai avea de executat doar cîteva luni, urmînd să fie extrădat apoi în Brazilia, ţara sa natală.Printre zecile de DVD-uri descoperite în celula lui Pavao se afla şi unul despre viaţa celui mai celebru baron al traficului de droguri din toate timpurile, columbianul Pablo Escobar, ucis de către autorităţi în 1993. Acesta din urmă controla 80% din traficul de cocaină din Statele Unite şi reuşise să acumuleze o avere de peste 30 de miliarde de dolari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?