Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 507
Preşedintele stiri: 4002

Astronautii de pe ISS au primit semnal de la DUMNEZEU! (VIDEO)

31 iul. 2016,, 23:55   Externe
25770 3

Foto: publika.md

Camerele montane in numar destul de mare pe partea exterioare a Statiei Spatiale Internationale (ISS) au inregistrat un fenomen optic straniu care, in opinia ufologului Scott Warring, este un semnal transmis astronautilor de Dumnezeu, scrie incomemagazine.ro.


"Daca ascultam discutiile purtate de echipajul de la bordul ISS inainte de aparitia in spatiul cosmic a unui straniul obiect stralucitor, care stationa in imediata apropiere a Statiei, se poate constata ca ei tocmai vorbeau despre religie. Altfel spus, o existenta superioara, poate insusi Creatorul, a auzit dialogul celor de la bordul ISS si le-a trimis un semn", spune Waring.

Afirmatia ufologului, un om cu o imaginatie deosebita, a starnit un val de critici din partea colegilor lui mai putin religiosi. In opinia lor, misteriosul obiect luminos, aparut brusc din neant si care dispare dupa cateva secunde este fie nava unor extraterestrii veniti din subspatiu sau niste calatori in timp care experimenteaza teleportarea.

In alta ordine de idei, acelasi Scott Waring a mai facut o descoperire analizand fotografiile luate de roverul Curiosity pe suprafata Planetei rosii. Daca in urma cu cateva saptamani era vorba despre o nava extraterestra, acum expertul sustine ca a gasit o scoica de mare.

"Nu m-am indoit niciodata ca pe Marte a existat, candva, un ocean. Mai mult, am impresia ca disparitia oceanului are, intr-un fel sau altul, legatura cu moartea martienilor. In orice caz, ar fi fost destul de simbolic. Poate ca martienii s-au inecat, la un moment dat, in ocean care, la randul lui, a secat", estimeaza Waring.
<iframe width="530" height="350" src="https://www.youtube.com/embed/A3cxiWHmOoU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?