X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Conducerea Curții de Conturi ar putea fi preluată de un liberal

29 iul. 2016,, 17:39   Politică
3150 2

Liberalul Veaceslav Untilă ar putea ajunge președinte al Curții de Conturi.
Foto: adevarul.ro

Liberalul Veaceslav Untilă ar putea ajunge președinte al Curții de Conturi.


Cu o inițiativă în acest sens a venit președintele Parlamentului, Adrian Candu, după o întrevedere cu reprezentanții fracțiunilor parlamentare.

Precizăm că mandatul lui Serafim Urechean la șefia Curții de Conturi a expirat pe 21 aprilie curent. Acesta a fost propus în funcție de coaliția de guvernare în anul 2011.

Anterior, liderul PCRM, Vladimir Voronin, s-a arătat îngrijorat de faptul că Curtea de Conturi este condusă în mod defectuos și că mandatul actualului președinte a expirat.

„Am citit cu atenție interviul acordat recent de dvs. Referitor la noțiunea de «reparație», v-aș propune să vă ocupați mai concret de această reparație. Ca președinte al Parlamentului, puteți începe cu reparația Curții de Conturi. Mandatul acelui tip care stă acolo deja de nu știu cîți ani a expirat demult. Vă rog să vă exercitați funcția și să veniți cu propuneri. În curînd se termină sesiunea și încă nu am rezolvat această problemă. Sîntem noi oare obligați să-i suportăm pe toți cei care sug din pămîntul moldav?”, a spus Voronin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?