Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

O femeie a prevenit prăbușirea autovehiculelor în groapa de la Sculeni (FOTO, VIDEO)

29 iul. 2016,, 16:10   Capitala
7290 1
Женщина в Кишинёве предотвратила провал машин в яму (ФОТО, ВИДЕО)
Foto: noi.md

Astăzi, pe strada Henri Coandă din sectorul Sculeni al capitalei s-a surpat o parte a carosabilului și trotuarului.


Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. În plus, ca prin minune, în groapă nu a ajuns niciun automobil. Doamna care vindea în apropiere pepeni verzi a „baricadat” la timp drumul, comunică NOI.md.

Femeia a relatat în cadrul unui interviu oferit reporterului NOI.md că asfaltul s-a surpat imediat după ce prin acest loc a trecut troleibuzul nr.21. „Au trecut cîteva mașini și un troleibuz și am observat cîteva crăpături. Apoi am văzut că asfaltul s-a prăbușit. Am ieșit imediat la drum și am pus cutiile ca mașinile să nu treacă. În groapă au căzut harbujii și zemoșii mei, dar cel mai important este că nimeni nu a suferit”, a spus ea.
Martora a adăugat că la început gaura a fost mică. „M-am speriat cînd am văzut că groapa se lărgește. În gaură se vede că este apă. Un bărbat m-a ajutat să mut harbujii mai departe de groapă”, a conchis femeia.



Locul incidentului nu a fost izolat imediat. În curînd circulația pe stradă Coandă a fost suspendată, iar ulterior, aici au ajuns reprezentanții Inspectoratului Național de Patrulare. Ei au refuzat să răspundă la întrebări, motivînd acest lucru prin faptul că nu dispun de toate informațiile necesare.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?