Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Sarkozy: Avem nevoie de ruși pentru a ne apăra de Statul Islamic

18 iul. 2016,, 22:00   Externe
4176 6
Саркози: Мы нуждаемся в русских для защиты от ИГ
Foto: inosmi.ru

În opinia fostului președinte al Franței, François Hollande trebuie să-l contacteze imediat pe Vladimir Putin pentru a crea o coaliție comună în Siria și a distruge Statul Islamic.


În afară de aceasta, potrivit lui Nicolas Sakozy, trebuie de convind aliații Franșei în Orientul Apropiat să înceapă o operațiune terestră masivă, deoarece militarii francezi nu pot lupta în asemenea condiții.

Liderul Partidului „Republicanii”, Nicolas sarkozy, a declarat următoarele:

„Există un moment care sperie. În timpul discursului său de la ora 13, președintele Franței a anunțat că totul e într-atît de bine, încît el anulează regimul stării de urgență. Iar la miezul nopții îl introduce din nou. Aceasta este îngrijorător. Ce date deține el? Care este analiza lui a situației în domeniul securității? Starea de urgență nu înseamnă nimic, dacă nu este însoțită de acțiuni concrete. Spre exemplu, de ce de la sfîrșitul lunii aprilie au încetat perchezițiile administrative nocturne?

Cît privește politica externă, trebuie urgent de stabilit legătură cu Rusia și domnul Putin, pentru a forma în Siria o coaliție, în loc de două. Noi avem nevoie de ruși. În al doilea rînd, trebuie să-i rugăm pe aliații noștri din această regiune să înceapă în Siria o operațiune terestră. Soldații francezi nu trebuie să meargă acolo”, a spus Sarkozy.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?