X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4037

Ce au pățit pasagerii cursei aeriene Chişinău-Varşovia

18 iul. 2016,, 09:15   Societate
3543 0
Пассажиры рейса Кишинев-Варшава застряли в аэропорту почти на сутки
Foto: noi.md

Obosiţi, cu nervii la pămînt şi planurile date peste cap.


Vorbim despre pasagerii cursei Chişinău-Varşovia, care, înainte să urce în avion, au fost întorşi din drum fără explicaţii. Astfel, unii oamenii au stat în aeroport timp de aproape şapte ore așteptînd să le fie schimbate biletele ori să primească cazare.

Aeronava ce efectua cursa Chişinău-Varşovia trebuia să decoleze ieri, la ora 14:40. Pasagerii spun, însă, că avionul a ajuns pe aeroport cu întârziere.

După ce au fost urcaţi în autobuz şi duși spre pista de decolare, au mai fost nevoiți să stea încă două ore în călduri infernale. Apoi, au fost aduşi înapoi în aeroport.

Oamenii spun că în tot acest timp, nu le-a dat nimeni nici măcar un pahar cu apă. Iar zborul anulat fără nicio explicaţie şi atitudinea indiferentă a angajaților companiei, le-a creat o groază de probleme.

Tînăra din imagini vine din Bangladesh şi călătoreşte prin Chişinău spre Varşovia. După incidentul de la aeroport, aceasta se crede ghinionistă.

Cei mai obosiţi erau pasagerii care călătoreau cu copii mici.

Reprezentanţii companiei aeriene ne-au declarat că zborul a fost anulat din cauza unor defecţiuni tehnice ale aeronavei. Ei au dat asigurări că pasagerii vor beneficia de cazare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?