Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Air Moldova lansează cursa directă spre Bruxelles

16 iul. 2016,, 11:30   Economie
3516 1
Air Moldova запускает прямой рейс в Брюссель
Foto: airport.md

Începînd cu 11 octombrie 2016, Compania de Stat Air Moldova va lansa noua cursă aeriană Chișinău-Bruxelles, informează NOI.md.


Potrivit comunicatului companiei, cursa Chișinău-Bruxelles va fi operată cu o frecvență de două ori pe săptămînă, în zilele de marți și joi cu o aeronavă Embraer 190. Prețul unui bilet într-o direcție pornește de la 79 euro, cu toate taxele incluse.

Noua destinație este una dintre cele mai moderne și mai frumoase orașe din Belgia. Chiar dacă este uneori perceput mai degrabă ca o destinație pentru diplomați și oameni de afaceri, Bruxelles este o rută turistică interesantă. Atracțiile principale includ Grand Place, un obiect al Patrimoniului Mondial UNESCO, cu Primăria gotică din centrul vechi. Un alt frumos punct de reper este Palatul Regal.

Actualmente Compania Air Moldova operează zboruri spre încă 24 de destinaţii: Atena, Antalya, Barcelona, Bologna, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Heraklion,Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid,Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersburg, Torino şi Florenţa, la care se adaugă cursele sezoniere – Tivat si Rodos. Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?