X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Comentariul stupid făcut de o turistă, după atentatul din Nisa

15 iul. 2016,, 21:00   Externe
4804 1

Британская туристка пожаловалась на загубленный шопинг из-за теракта в Ницце
Foto: libertatea.ro

O tînără britanică aflată în Nisa la momentul atentatelor în care şi-au pierdut viaţa 84 de oameni a declarat, la un post de televiziune, că această tragedie i-a stricat planurile pe care le avea în următoarele zile.


Femeia, pe nume Lucy Nesbitt-Comaskey, s-a arătat foarte afectată de tragedia din Nisa, dar nu din cauza pierderilor de vieţi omeneşti, ci pentru că… i s-a stricat călătoria de shopping, scrie ibtimes.com. Turista venise în Nisa special pentru a face cumpărături, iar atentatul i-a dat toate planurile peste cap.

„Poate părea insensibil și egoist, dar evenimentul ne-a stricat călătoria de shopping. Am cumpărat atîtea lucruri frumoase și acum nu mă pot bucura de ele. Nu mai înseamnă nimic acum„, este comentariu făcut de turistă.

Sute de oameni s-au revoltat, pe reţelele de socializare, din cauza acestor comentarii şi au „linşat-o” pe femeie. „Rugați-vă pentru Lucy Nesbitt-Comaskey. Săraca femeie a pierdut o zi de cumpărături din cauza unor francezi care au murit„, este doar una dintre replicile primite de Lucy.



Surprinzător este şi faptul că turista a scăpat cu viaţă ca prin minune, după atentatul din Nisa. Cu doar cîteva minute înainte, ea intrase într-o toaletă, scrie presa externă.

Cînd a văzut revolta pe care a iscat-o cu declaraţiile ei, tînăra a revenit, pe Facebook, şi şi-a cerut scuze, prezentînd şi scuze familiilor îndoliate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?