Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Năstase către „băieții coordonatorului”: Luați aminte la ce i se întîmplă lui Șor!

1 iul. 2016,, 11:21   Politică
15644 7

Năstase către „băieții coordonatorului”: Luați aminte la ce i se întîmplă lui Șor!
Foto : jurnal.md

Șefii mai multor instituții-cheie de stat s-ar putea pomeni în situația lui Ilan Șor foarte curînd, dacă nu se vor răscula împotriva regimului.


Avertismentul vine din partea liderului Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, și a fost făcut într-un comentariu pe o rețea de socializare, notează NOI.md.

„Această postare este pentru băieții pe care Coordonatorul îi ține în funcții-cheie. Vedeți, vedeți băieți? Soarta lui Șor este și soarta voastră… O să vă arunce la cîini fără nicio remușcare. Luați aminte la ce i se întîmplă unui Șoricel, urmăriți atent această mascaradă, puneți-vă în locul lui și... așteptați-vă rîndul. Sau dacă mai aveți un pic de coloană, ridicați-vă din genunchi și luptați împotriva Coordonatorului. Atît vă zic!”, se arată în declarația lui Năstase.

Deși nu a spus exact la cine se referă, activistul s-a arătat convins că persoanele din funcții-cheie care au comis fărădelegi vor fi trase la răspundere.

„Domnule care judeci strîmb legea fundamentală a statului, o să vină timpul să fii jertfit pe altarul «Reformei în justiție»…. Domnule care îți schimbi părul după cum îți schimbi stăpînii, o să urli ca lupul că vrei să scapi din închisoare, dar cine să te înțeleagă?... Domnule care ai transformat sistemul de vot din Moldova într-o CECenie… Stimabile care stai ca un ghimpe în politica moldovenească, o să te scoată și o să te arunce la gunoi”, se mai arată în mesajul lui Andrei Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?