X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Gonța: Nu voi scrie

30 iun. 2016,, 14:37   Politică
5431 3

Foto: noi.md

Cei care fac justiție în Moldova nu se deosebesc cu nimic de cei care încalcă legea, afirmă într-o nouă postare pe o rețea de socializare jurnalista Angela Gonța, citată de NOI.md.

Soția fostului premier Vlad Filat spune că, în ciuda opiniilor împărtășite de unii, nu vede arestarea lui Ilan Șor drept un act de înfăptuire a justiției.

„Mulți cred ca voi scrie: «Ura! Șor a fost arestat, trăiască justiția!» Nu, nu voi scrie așa. Eu chiar cred ca o justiție adevărată are suficiente instrumente să demonstreze vinovăția celor pe care îi acuza fără a băga mii de oameni în izolatoare și să-i țină acolo cu anii, fără a-i priva de dreptul de a vorbi, de a se apăra. O justiție adevărată nu-și umilește cetățenii, nu-i ține în arest bolnavi doar pentru a face spectacol la televizor, nu falsifică probe, nu acționează la comandă sau selectiv.

Pentru că justiția poate fi respectată doar atunci cînd se face cu demnitate. Doar așa pot spune cu mîndrie: noi, cei care facem justiție, nu sîntem ca voi, cei care încălcați legea”, a comentat Angela Gonța.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?