Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Vasile Botnari: Activitatea ÎS „Poşta Moldovei” va fi modernizată

29 iun. 2016,, 09:35   Societate
1951 1
Василе Ботнарь: ГП ''Poşta Moldovei'' будет модернизировано
Foto: noi.md

Întreprinderea de Stat "Poşta Moldovei" va fi modernizată, iar activitatea ei – eficientizată.


Anunțul a fost făcut de către ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, Vasile Botnari, în cadrul întîlnirii sale cu locuitorii raionului Anenii Noi, care s-au plîns că în unele sate din raion oamenii sînt nevoiţi să aştepte ore în şir pentru a plăti facturile de întreţinere sau pentru a-şi ridica pensia, notează NOI.md.

Vasile Botnari a menționat că activitatea Întreprinderii de Stat ''Poşta Moldovei'' va fi eficientizată prin renovarea oficiilor, deschiderea agenţiilor poştale noi, instalarea terminalelor de plată şi dotarea tuturor oficiilor cu calculatoare.

El a subliniat, de asemenea, că la momentul actual întreprinderea implementează un plan de modernizare a oficiilor poștale, care prevede atît reparația sediilor existente, cît și deschiderea reprezentanțelor noi în teritoriu, deoarece întreprinderea rămîne a fi o instituție cotată în rîndul clienților.

„Intenționăm să efectuăm o modernizare completă a ÎS „Poşta Moldovei”', astfel încît toate oficiile poştale din ţară să fie digitizate și dotate cu terminale prin intermediul cărora moldovenii vor putea efectua plăţi cu cardul bancar. Acest fapt ar însemna nu doar o deservire calitativă și o atitudine la nivel față de client, dar și condiții mai bune de muncă pentru personal”, a spus Vasile Botnari.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?