X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

La Goodwood, Ford a prezentat versiunea sportivă Mondeo ST-Line și versiunea de serie a noului Kuga Vignale

27 iun. 2016,, 17:44   Ştiri Auto
2270 0

Foto: Ford
Goodwood, Marea Britanie, – În cadrul Festivalului vitezei din Goodwood 2016 Ford a prezentat în premieră Ford Mondeo din noua serie ST Line, precum și versiunea de serie a noului Ford Kuga Vignale.
Mondeo ST-Line a completat serie recentă ST-Line, care include automobile cu design sport, inspirate de modelele Ford Performance și dotate cu motoarele puternice și econome, pe benzină EcoBoost și dieselul TDCi.
Mondeo ST-Line are un design tumultuos al caroseriei și suspensie sport; un design unic al jantelor din aliaj ușor; scaune și volan sport, tapisat cu piele perforată , și pedale din aliaje ușoare.
Mondeo ST-Line este versiunea cea mai sportivă Mondeo din timpurile când compania și-a prezentat modelul Mondeo ST220 în a. 2002. Modelul, accesibil în versiunile sedan, universal și hatchback cu 5 uși și oferă stilul Ford Performance:
• Grilajele față/spate cu designul în formă de fagure, de culoare neagră lucioasă; LED-uri cu un design unic și faruri de ceață dreptunghiulare.
• Spoilerul cupei amortizorului/față și cele laterale,de culoarea caroseriei , inserții sport suplimentare, de un negru lucios, în bara de protecție din spate.
• De culoarea caroseriei, inserții suplimentare negru lucios, în bara de protecție din spate
• Înrămarea cu negru a geamurilor și logo-urile ST-Line pe aripile din față;
• Noile jante unice din aliaj de 18 inch și jante din aliaj de 19 inch de culoarea Rock Metallic Grey.
• Scaunele sport cu tapițerie din material textil sau parțial din piele, cu o cusutură roșie decorativă și volanul tapisat cu piele perforată în stil ST, elemente negre de decor al portierelor.
• Mânerul schimbătorului de viteze, în stil sportiv, pe praguri garnituri în stil ST-Line.
• În spate - spoiler standard al acoperișului pentru universal și spoiler opțional pentru hatcbacck-ul cu 5 uși.
Ca și celelalte modeleFord din seria ST-Line, Mondeo ST-Line este accesibil cu motoare care completează dinamica îmbunătățită a șofatului, asigurată de suspensia sport, coborâtă cu 10 mm.
Pentru Europa, șirul motoarelor pe benzină Mondeo ST-Line include EcoBoost de 1,5 l și 160 c.p., în pereche cu o cutie mecanică în 6 trepte, sau transmisie automată în 6 trepte, și EcoBoost de 2,0 l și 203 sau 240 c.p., transmisie automată în 6 trepte.
În Europa, modelul este accesibil și ci motor diesel 2,0 TDCi de 150 și 180 c.p. și cutie mecanică în 6 trepte sau transmisie automată în 6 trepte PowerShift; dar și motorul diesel de 2,0 l by-turbo TDCi de c.p. și transmisia automată în 6 trepte PowerShift.
Transmisia automată în 6 trepte PowerShift de pe Mondeo ST-Line va putea schimba viteza cu ajutorul paletelor de sub volan. Pentru versiunea TDCi de 2 litri și 150 c.p. și transmisie mecanică în 6 trepte, precum și cel de 180 c.p. cu transmisie automată PowerShift este accesibil sistemul inteligent de tracțiune integrală Ford Intelligent All Wheel Drive.

Noul Kuga Vignale
La Goodwood, Ford a prezentat în premieră versiunea Ford Kuga Vignale, la baza căreia stă noul crossover Ford Kuga, prezentat în februarie, curent, la Congresul Mondial Mobil 2016 din Barcelona. Noul Kuga Vignale, cu designu-i unic și specificări, va completa șirul de produse Ford Vignale și va fi pus în vânzare, în Europa, în acest an.
Modelul este prezentat în culoarea unică de sidef Vignale Milano Grigio, inspirat de nuanțe metalice roz, grilajul/față are designul Vignale.
Caracterul de clasa premium al Kuga Vignale este subliniat și de interior – scaunele și tapițeria din piele de culoare deschisă Windsor nuanța Cashmere cu cusături decorative hexagonale. Panoul de comandă este și el decorat cu piele.
Decorul fiecărui model Kuga Vignale va fi efectuat manual de meșterii iscusiți ai centrului Vignale la uzina din Valencia, Spania. Astfel luciul perfect al exteriorului este obținut prin lustruirea timp de două ore a caroseriei vopsite.
Noul Kuga Vignale este dotat cu motoare puternice și econome :
• 1,5 l, pe benzină - EcoBoost de 150 c.p. și transmisie mecanică în 6 trepte ;
• 1,5 l, pe benzină - EcoBoost de 182 c.p. cu transmisie automată în 6 trepte și sistem inteligent de tracțiune integrală Ford;
• 2,0 l, diesel TDCi de 150 c.p. și transmisie mecanică în 6 trepte, în variantele cu tracțiune/față sau sistem inteligent cu tracțiune integrală Intelligent All Wheel Drive; dar și cu transmisia automată în 6 trepte Powershift cu sistem inteligent de tracțiune integrală Intelligent All Wheel Drive , echipament standard.
• Diesel de 2,0 l TDCi de 180 c.p. și transmisie în 6 trepte mecanică sau automată Powershift – ambele versiuni în dotare standard oferă sistemul inteligent de tracțiune integrală Intelligent All Wheel Drive.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?