X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cum califică avocatul lui Filat cererea de condamnare la 19 ani

22 iun. 2016,, 15:44   Politică
5493 3

Cum califică avocatul lui Filat, cererea de condamnare la 19 ani
Foto : bloknot-moldova.md

Fostul premier Vlad Filat a fost imput să iasă din greva foamei. Declarația aparține avocatului acestuia, Igor Popa, și a fost făcută după ședința de judecată care a avut loc astăzi, transmite NOI.md.


Potrivit acestuia, motivul este faptul că fostului premier i-au administrate administrate perfuzii și alte tratamente medicale.

„Deși s-a anunțat că a ieșit din greva foamei, Vlad Filat a fost impus, prin administrarea picurătorilor de către medici”.

Totodată, acesta a calificat drept “neomenească” solicitarea procurorului de a-l plasa după gratii pe Vlad Filat pentru 19 ani. „Este un dosar fără probe, care încalcă drepturile. Nu ar trebui să-i permită bunul simț să vină în judecată și să ceară 19 ani. Este neomenesc. Acest dosar are multă încălcări. Noi am atras atenția instanței la fiecare capăt de acuzare și fiecare greșeală făcută de procuror. 90% sînt probe colectate contrar legislației. Procurorii au mers doar pe presupuneri. Ilan Șor este o persoană dubioasă, care nu poate fi martor”, a explicat avocatul.

Întrebat dacă Vlad Filat va vorbi la următoarea ședință de judecată, unde va avea dreptul la ultimul cuvînt, Popa a răspuns: „Dacă va fi în stare, va vorbi”. El a precizat că Filat nu își va schimba mărturiile depuse anterior.

Următoarea ședință în dosarul Filat va avea loc pe 27 iunie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?